FLÅ VALD

Flå vald ligger ca. 5 km fra Berkåk og E-6 og like ved RV-700. Her tilbys laksefiske på en ca. 1 km lang strekning, samt overnatting i et trivelig, nyrestaurert hus, Mastu, på en av de 2 gårdene som til sammen utgjør "Bortstuggu Flå".

Klikk på bildet til høyre, og få opp en forstørrelse som viser hele Flå Vald, samt de to nevnte gårdene. Øvre og nedre grense på valdet er markert med røde linjer.

Selve valdet er som nevnt ca. 1 km langt, og fiskes fra riksveisiden av elven. På øvre halvdel av valdet, ved selve Flåhølen, er det en trivelig, håndlaftet gapahuk i tømmer, der man kan slappe av med kaffekoppen og finne skjul når Trøndersommeren viser seg fra sin våte side. Som bildet antyder er valdet variert og passer for, samt kan fiskes med alle typer agn. Det kan forekomme motfiske med alle typer lovlig redskap. Strekningen er meget lett tilgjengelig, og det er også kun kort vei fra nærmeste overnatingstilbud, Mastu på Bortstuggu Flå, som ligger like ovenfor øvre halvdel av valdet. Det selges et begrenset antall på 3 kort pr. døgn + 1 elveierkort (som kan leies på forespørsel), totalt 4 fiskekort/stenger pr. døgn.

Ved å klikke på den påfølgende linken får du oversikt over ledige fiskekort på Flå vald, m.fl. via vårt online bookingsystem.

Flå - fiske og overnatting - priser 2011

Flå Vald - ca.1 km på riksveisiden av Orkla. Maks. 3 kort/stenger pr. døgn selges fritt + 1 elveierstang (kan leies på forespørsel). Totalt 4 kort/stenger. Alle typer redskap. Motfiske fra Grøtte Flå med alle typer redskap. Priser på fiske er inkl. 25% m.v.a.

Periode

01.06.-31.08.
Fiske Flå Vald pr. døgn / pers.

225,-
Fiske pr. uke / pers. (3 kort)
1.575,- (4.725,-)

Ved å klikke på den etterfølgende linken får du oversikt over ledige overnatting og fiske på Flå via vårt online bookingsystem.

For spørsmål vedr. overnatting og fiske, reservasjon og bestilling/booking - klikk her. På den etterfølgende linken finner du "Generelle kjøpsvilkår" for bestilling av fiske og overnatting

© Orklaguiden AS 2010

Tilbake til hovedsiden