"Feskarstuggu" - Grøtte Gård

På vestbredden av Orkla i Rennebu, ca. 7 km fra Berkåk og E-6, ligger Grøtte Gård. Her tilbys det overnatting i et nyrestaurert tømmerhus like ved Orkla. Huset har fått det velklingende navnet "Feskarstuggu", og her vil nok både fiskere og andre besøkende finne seg vel til rette. Dessverre ser vi ikke Feskar-stuggu i bildet t.h., da dette ble tatt like før huset ble gjenreist.

Huset er i 2 etasjer. I første etasje finner man en trivelig stue med langbord og sittegruppe, TV og radio. Videre er det et stort og velutstyrt kjøkken med bl.a. kjøleskap, fryser, komfyr, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. Det er også nødvendig utstyr for å tilberede og fortære mat - d.v.s. rikelig med kokekar, servise og bestikk. På grunnplanet er det eget WC, samt bad med dusj. I andre etasje finner man fire soverom. Et rom med 2 køyer (4 senger), to rom med en enkeltseng i hvert og et rom med dobbelseng (delbar til to enkeltsenger). Totalt kan det bo og sove inntil 8 personer i huset

Avstanden ned til elva er, som bildet til venstre viser (klikk på bildet for forstørrelse), svært overkommelig. Veien er heller ikke lang opp til Eggan vald eller ned til Stavne Uv og Hoel. Med andre ord; Feskarstuggu ligger svært gunstig lokalisert i forhold til godt fiske i Orkla.

 

Priser på overnatting 2011 Pris for husværet - alle priser i NOK
Prisene inkluderer ikke sengelinned (laken, putevar og dynetrekk) og sluttrengjøring. Oppredd seng koster NOK 150,- inkludert håndklær. Sluttrengjøring kan leies for NOK 900,- pr. husvære.
Feskarstuggu
31.05. - 01.09.
Pr. døgn (uke) 1-2 pers.
600,- (4.200,-)
Pr. døgn (uke) 3-8 pers.
1.000,- (7.000,-)

Ved å klikke på den etterfølgende linken får du oversikt over ledige/opptatt kapasitet i Feskarstuggu via vårt online bookingsystem.

 
 
 

For ytterligere informasjon/booking - klikk her! Her finner du "Generelle kjøpsvilkår" for bestilling av fiske og overnatting.

© Orklaguiden AS 2011

Tilbake til hovedsiden