"Litjstuggu" - Hårstad

På Voll i Rennebu ligger gården Hårstad, kun få hundre meter fra Orkla, og her finner vi Litjstuggu. Dette husværet tilbyr overnatting i en koselig nyinnredet leilighet i andre etasje av den lille hvitmalte stuen.

Leiligheten har inngang fra tunet på gården, og i første etasje kan man sette fra seg fiskeutstyr, m.v. I andre etasje er det en liten stue med sofa, bord, stoler, TV (NRK og TV2). Videre er det en kjøkkenkrok i stua med komfyr, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker og ellers det som trengs av kopper, kar, service og spiseredskap. Fryser står i en liten bod ute på gangen.

Det er bad med dusj og WC innefor soverommet. Videre er det ett soverom med en køyeseng og en enkeltseng (dyner og puter i alle senger). Til sammen er det 3 sengeplasser, med mulighet for en ekstra soveplass på stua om ønskelig.

Utenfor stua er det en trivelig liten avskjermet og møblert uteplass til fri benyttelse for gjestene. Det stilles også sykler til disposisjon for de av gjestene som ønsker å ta en liten sykkeltur i området. Litjstuggu ligger videre kun 300 meter fra nærmeste butikk.

Avstanden ned til elva Hoffhølen er, som bildet viser, kort (klikk på bildet for stor versjon). Det er også kun kort vei ned til Voll & Moan sone B, som grenser til Hårstad Vald like nedstrøms "Kjerkbrua" (den rødmalte hengebroen ved Rennebu Kirke) samt til en rekke andre vald i området.

Veien er heller ikke lang til godt turterreng og en rekke gode fiskevann. En kort biltur via Hurundsjøveien på Voll, eller Mærkesseterveien ca. 4 km lengre ned i dalen (bomveier), leder opp i Ilfjellet. Som en avveksling fra fisket i Orkla kan en tur opp i Ilfjellet absolutt anbefales på det varmeste.

 

Priser 2011 Pris for leiligheten
Prisene inkluderer ikke sengelinned (laken, putevar og dynetrekk) og sluttrengjøring. Oppredd seng koster NOK 150,-. Sluttrengjøring kan leies for NOK 750,-.
Litjstuggu, Hårstad

31.05. - 01.09.

Pr. døgn/ uke

650,- / 4 550,-

Ved å klikke på den etterfølgende linken får du oversikt over ledige/opptatt kapasitet i Litjstuggu via vårt online bookingsystem.

For ytterligere informasjon/booking - klikk her! Her finner du "Generelle kjøpsvilkår" for bestilling av fiske og overnatting.

© Orklaguiden AS 2011

Tilbake til hovedsiden