7332
Løkken Verk (Døgnkort fra 12.00 - 12.00 på dagen)

+47 95827078 (17.00-23.00)
post@orklaguiden.no

Fisket er i gang

Foto (Bjørn Hansen)
Foto (Bjørn Hansen)

Årets sesong er nå i gang og flere smil er å finne langs elvebredden igjen.

 

I skrivende stund er det landet 55 laks og det er nok også noen som enda ikke har blitt registrert, noe vi må si oss ganske fornøyd med.
Selv om det bestandig er trivelig å komme i gang med fiskingen så må vi nok si at vi kunne ønske et litt triveligere vær enn hva som var første døgnet.
Kald nordavind og regn er ikke den beste kombinasjonen hverken for fiskere eller fisk. Nå derimot ser det ut til at vinden dreier til sør og været forbedrer seg i dag og i morgen.
Håper det vil gjøre trivselen langs og i elva bedre.
Årets største så langt er på 19,4 og dalens feteste glis 1.juni tilhørte nok Lars Inge Pettersen. tipper 20kilis grensa vil bli brutt ganske snart for de finnes der det kan undertegnede skrive under på (Et beist av en fisk viste seg nemmelig første natta)
Det ser ut til å være størst fart lengst nede i dalen hvor det også er mest fiskere, men det rapporteres om fisk lenger opp i elven også og Aunan leverer som vanlig første døgnet så det er fisk på plass i rennebu også. Så fort det blir fisket litt mere i øvre deler vil nok fangstene også komme her.

Husk at alle fiskere skal registrere seg på http://www.lakseboersen.no/signup#!/stats Dette er lett og gjøres kun en gang pr år. Laksebærsen kan også lastes ned på egen app for android og iphone. Denne brukes også for å lett registrere fangst ved elven og laste opp bilde av fangst.

 
Innsiget fortsetter å være ganske så bra til å være såppas tidlig så vi går en spennende tid i møte.


lakseinnsig2juni

Vi ønsker alle fortsatt skitt fiske

MVH
Jon Erik