7332
Løkken Verk (Døgnkort fra 12.00 - 12.00 på dagen)

+47 95827078 (17.00-23.00)
post@orklaguiden.no

Åpningsuka 2017

Åpningsuka er nå over og i skrivende stund er det registrert 306 fisk noe vi må si oss godt fornøyd med.


Det ar vært til dels meget gode fangster i nedre deler av elven i starten. Oppover i elva har det også blitt tatt fisk men det virker som om fisken går tregt nede enda slik at fisket oppover i dalen ikke har att helt av. Kald elv har vel gjort sitt til at fisken går saktere, men det har vært gode temperaturer de siste dagene og vanntemperaturen har også steget. Så nå ryktes det om mere fisk på vei oppover dalen så det er nok like før fisket tar seg opp også fra meldal og opp i Rennebu. Det observeres og tas en del skikkelig grov fisk også så spådommen om en brukbar storlakssesong holder mål så langt med 2017 fisk over 7 kilo. 

Nota ute ved Agdenes fortsetter å ta fisk selv om fangstene har gått noe ned etter den meget overaskende pangstarten før sesongstart. 
Normalt er det nå og de kommende uker det store innsiget skal begynne, så vi krysser fingre også for at det vil øke på med fangster utover.

I skrivende stund så ser det ut til at snøsmeltingen oppe i dalen har kommet i gang igjen og elven stiger. Det ser faktisk ut til at det kommer såpass med vann at det vil komme mer også nedover den regulerte biten i elvadalen. Vann i elvadalen pleier bestandig å vøre spennende og fører til at det flytter seg mere fisk. Dette ser lovende ut for de kommende dager og til helga.

Skitt fiske og velkommen til Orkla

MVH
Orklaguiden AS

Jon Erik