Lundaløkka (Bilder mangler)

Like nedstrøms Mærk Bru, på vestsiden av elven, og kun noen få hundre meter fra riksveien ligger småbruket Lundaløkka. Gården, som ikke lenger er i drift, ligger på et platå ovenfor veien med god utsikt oppover og nedover dalen.

Her tilbys det innkvartering i 2 trivelige hytter. Den største av de to er en stavlaftet hytte (til venstre i bildet), der det er en kombinert stue med en liten kjøkkenkrok - med en liten hybelkomfyr (stekovn + 2 kokeplater), kokekar, service og bestikk. TV og radio finnes og det er en liten, trivelig sittegruppe der man kan slappe av, samt innta måltider. I denne hytten er det også bad med dusj og WC. I "Litjhøtta", som ligger vegg i vegg med "Storhøtta", er det et rom med en køyeseng, samt 2 sofaer. Det er alt i alt soveplass til 3-4 mann.

Ønsker man å bo og overnatte i fredelige og usjenerte omgivelser, så er Lundaløkka et glimrende sted i så måte.Veien ned til elva og Mærk Vald er som nevnt kort, kun en liten spasertur på 3-400 meter til Bruhølen og Larshølen. Gården ligger også nær andre gode vald i Orkla, bla. Reberg, Haugen & Rise, Nesjan og Hårstad, alle innen overkommelig avstand (ca. 0,5 - 4 km unna).

Priser 2011 - Lundaløkkja Pris gjelder for begge hyttene samlet.

Prisene inkluderer ikke sengelinned (laken, putevar og dynetrekk) og sluttrengjøring. Sengelinned kan leies for NOK 90,- pr. sett/ person. Oppredd seng koster NOK 150,-Sluttrengjøring kan leies for NOK 600,-.

Lundaløkka

31.05. - 01.09.

Pr. uke NOK

3.850,-

Pr. døgn NOK

550,-

Nygjerdet Leilighet

Like oppstrøm Mærk Bru ligger Nygjerdet. Her kan man bo en i trivelig sokkelleilighet kun ca. 100 meter fra øvre grense på Mærk Vald.

Leiligheten har en liten, fullt møblert stue (med radio/TV), et lite kjøkken med kjøleskap og komfyr, kokekar, service og bestikk, samt et bad med dusj/WC. Det er tilgang til fryser. Det er 1 soveplass på stua - sovesofa. I tillegg er det et soverom med 2 senger. Totalt er det plass til inntil 3 personer i leiligheten.

Veien ned til Mærk vald er som nevnt ikke lang. Ei heller er det langt til andre gode vald i området, og nærmeste dagligvarebutikk finnes ca. 4 km oppstrøms oppe på det lille tettstedet Voll.

Ved å klikke på den etterfølgende linken får du oversikt over ledige overnatting i Lundaløkka og Nygjerdet via vårt online bookingsystem.

Priser 2011 - Nygjerdet

Prisene inkluderer ikke sengelinned (laken, putevar og dynetrekk) og sluttrengjøring. Sengelinned kan leies for NOK 90,- pr. sett/ person. Oppredd seng koster NOK 150,-. Sluttrengjøring kan leies for NOK 600,-.

Nygjerdet Leilighet

31.05. - 01.09.

Pr. uke NOK

3.850,-

Pr. døgn NOK

550,-

For ytterligere informasjon/booking - klikk her! Her finner du "Generelle kjøpsvilkår" for bestilling av fiske og overnatting.

© Orklaguiden AS 2011

Tilbake til hovedsiden