"Kårstuggu" - Ramstad Gård
Kårstuggu på Ramstad Gård til høyre for stabburet. (Foto: K.O.Mærk)På Ramstad Gård i Rennebu, mellom Stamnan og Voll omtrent 13 km fra Berkåk og E-6, ligger "Kårstuggu". Dette er et trivelig lite hus som ligger yterst mot nord i en sirkel av bygninger som utgjør tunet på Ramstad, og med flott utsikt mot Orkla.

"Kårstuggu" tilbyr enkel og trivelig overnatting for inntil 5 personer. I 1.-etasje finner man den lille stua, og et separat og fullt innredet kjøkken med kjøleskap, komfyr, fryser, kokekar, servise og bestikk. I denne etasjen ligger også badet med dusj og WC.

I andre etasje er det 2 soverom med til sammen 5 enkelsenger. Det er dyner og puter i alle senger, men sengelinned må medbringes eller kan leies. Det er elektrisk oppvarming + en liten vedovn på kjøkkenet som kan brukes hvis den trønderske sommeren viser seg fra vrangsida.

Veien ned til elva og Rokkones Fellesfiskes vald er kort, kun en liten spasertur på 3-400 meter, men andre gode vald i Orkla, som Hoffhølen, Hoel, Hårstad, Voll & Moan sone A og B, Nesjan Vald, Haugen, Stavne-Uv Elveiarlag og Mærk Vald, er også innen overkommelig gang-/kjøreavstand (fra 1 til vel 4 km unna).

Ved å klikke på den etterfølgende linken får du oversikt over ledige overnatting i Kårstuggu via vårt online bookingsystem. Her kan du også bestille overnatting, samt fiskekort direkte.

"Kårstuggu" Ramstad Gård. Priser 2009 (Alle priser i NOK)

Prisene inkluderer ikke sengelinned (laken, putevar og dynetrek) og sluttrengjøring. Sengelinned kan leies for NOK 90,- pr. sett/ person. Sluttrengjøring kan leies for NOK 850,-. Prisene er inkl. 8% M.V.A..

Kårstuggu

01.01. - 31.12.
Pr. uke

4.550,-
Pr. døgn

650,-

For ytterligere informasjon - klikk her! Her finner du linken til "Generelle kjøpsvilkår" for bestilling av fiske og overnatting.

© Orklaguiden AS 2008

Tilbake til hovedsiden